Ξεκίνησα τις πολεμικές τέχνες στην ηλικία των 13 ετών με έναν από τους σημαντικούς δασκάλους τον Soshu Shigeru Oyama στο Oyama karate που για μένα ήταν σταθμός.

Το 1988 πήρα μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου πήρα την πρώτη θέση ανάμεσα σε πολύ έμπειρους και καταξιωμένοuς αθλητές .Στην συνέχεια πήρα μέρος σε διάφορα πρωταθλήματα ελληνικά και του εξωτερικού όπου είχα εξαιρετικές διακρίσεις .

Έκανα μια  διακοπή να μεγαλώσω 2 υπέροχες κόρες και επανήλθα με δικό μου γυμναστήριο όπου συνεργάστηκα με καταξιωμένος δασκάλους στην Ελλάδα σε διάφορα στυλ Kyokushin,  IFK,  Kyokushin-kan,  και τώρα ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του Shinkyokushin.

Το 2014 έχοντας ήδη το 3ο dan στο Kyokushin-kan δίνω εξετάσεις και στην παγκόσμια οργάνωση Shinkyokushin για την πιστοποίηση του ίδιου dan

Το 2018 δίνω εξετάσεις στο Βρότσλαβ της Πολωνίας για διεθνής κριτής

Τον Νοέμβριο του 2020 δίνω εξετάσεις στο Τόκιο για την απόκτηση του 4 dan, όπου η εμπειρία ήταν μοναδική αλλά και ο βαθμός δυσκολίας τεράστιος όπου έπρεπε να αγωνιστώ με αθλητές τεράστιας εμπειρίας και με πολλούς αγώνες στο ενεργητικό τους από όλο τον κόσμο. Για μένα ήταν μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό μου όπου η ηλικία και οι καταστάσεις στην Ελλάδα δεν ήταν σύμμαχός μου..

Παρόλα αυτά κατάφερα και απόκτησα το 4 dan όπου με πείσμα και τόλμη αντεπεξήλθα στο δύσκολο αυτό έργο

Σήμερα είμαι κάτοχος του 4 dan, εθνική και διεθνής κριτής.

Αγαπάω αυτό που κάνω και θέλω να το μεταδώσω και στους μικρούς και μεγάλους μαθητές μου.

Osu